T-shirt, letters en een poké-bal in een klaverveld

by

English version below—
Een nieuwe dimensie aan het GPS-tekenen – GPS-snel-tekenen! Ruim 60 kinderen (en een paar ouders) wandelden door een klaverveld om samen 27 tekeningen te maken.

192021

Kijk hier voor de hele verzameling.

Door de omstandigheden – een drukbezochte manifestatie voor de nog te bouwen woonbuurt Warande bij Lelystad – hebben we gekozen om zoveel mogelijk kinderen het GPS -tekenen te laten ervaren. Dat betekent weinig uitleg en snel het open veld in.

warande02

Omdat we elke tekening printen en aan de muur ophangen gaat dat als ‘inspiratie’ werken. Hartjes doen het goed, letters ook, maar met enige aandrang ook minder voor de hand liggende verbeeldingen. Het veroveren van de ruimte speelt zich in het klaverveld af. Eenmaal terug met de logger om de gewandelde tekening te laten printen kunnen de kinderen moeilijk wachten op de verrassing die zich tijdens het wandelen in de logger heeft genesteld.

GPS Speed drawing: due to the special occasion: a crowded manifestation in the Dutch polder, we managed to work with over 60 children in one day, and made 27 drawings.
This meant as little explanation as possible and a fast move into the field to walk a drawing.
We made prints of all drawings on the spot and hung them on the wall. They seemed to work as a basis of inspiration: many names harts and flowers were produced.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: